Over Merel

pasfotoWelkom op mijn website, wat leuk dat je wat meer wil lezen over mij. Ik ben Merel, ik ben 10 jaar (geboren 2012) en teken al sinds ik 3 ben!

Ik ben dol op dieren en de natuur. Later wil ik ook heel graag boswachter worden. Thuis hebben we veel huisdieren. Een kat, een hond, konijnen én ratjes. Hierdoor heb ik heel goed dieren leren tekenen. Ik ben begonnen met soft pastel. Hierdoor heb ik heel goed met kleuren leren tekenen én kan ik heel goed details in tekeningen maken zoals een dierenvacht. Toen ik wat ouder werd, ben ik gaan oefenen met grafiet potlood en schetsen. Dat lukt me inmiddels al best goed! Nu maak ik ook steeds meer verschillende soorten tekeningen. Van dieren tot landschappen. Mijn favoriete materiaal om mee te tekenen zijn aquarel potloden en met fineliners. Hier kan je ook een aantal van terugvinden in mijn portfolio. Ik hoop dat je mijn website mooi vind!

Op mijn website vind je niet alleen mijn portfolio. In de winkel kan je een aantal van mijn tekeningen kopen en zelfs een aantal boeken kopen die ik getekend heb! Wil je een tekening laten maken, kan dat ook, neem contact op via het contact formulier dan spreken we zo snel mogelijk iets af.